Van 2017 naar 2018

 

Beste allemaal,

Het jaar 2017 is bijna ten einde. Een mooi jaar voor de CHEMPSbadmintonselectie als ook de CHEMPSbadmintonkampen.

Nieuwe leiding, andere organisatie en heel veel nieuwe deelnemers voor de CHEMPSbadmintonkampen in de zomer van 2017. Een mooie uitbreiding met een CHEMPSbadmintonselectie in de Drechtsteden en ook veel nieuwe spelers en een goed geolied team van trainers in Wijk bij Duurstede en Arnhem .

‘Ik ben … Wij zijn… ‘ – CHEMPSbadminton

Afgelopen week hebben we met de CHEMPSbadmintonselectie het jeugd- en senioren toernooi van Schijndel gespeeld. Ongelooflijk veel spelers zijn boven zichzelf uitgestegen en hebben laten zien wat ze allemaal kunnen. Niet alleen dat heeft ons ontzettend blij gemaakt, maar vooral ook de vriendschap en manier van omgaan met elkaar.

‘Ik ben … Wij zijn… ‘ kwam als thema weer mooi naar voren in Schijndel: een voorbeeld zijn voor elkaar! Niet iedereen is zich daar even bewust van, dat je door je badmintonnen een voorbeeld kan zijn voor anderen. Maar dat is echt zo! De manier waarop je op de baan staat, vecht en knokt voor elk punt, respect houdt maar niet over je heen laat lopen, je partner helpt en naar voren ‘schreeuwt’… zoveel facetten van ‘een voorbeeld’ zijn.

‘Ik ben … Wij zijn… ‘ – CHEMPSbadminton

Als CHEMPS willen we jullie bedanken voor het ‘een voorbeeld’ zijn. Bewust en voor velen heel onbewust. Juist door er bewust van te zijn, komt je identiteit naar voren en laat je duidelijk zien ‘waar je voor staat’. Dat kan in hele kleine dingetjes zitten.

We hopen jullie allemaal weer te zien bij de CHEMPSbadmintonkampen deze zomer. Als jullie een keer extra willen trainen zijn jullie van harte welkom bij de CHEMPSbadmintonselectie.

Maar in ieder geval wensen we jou voor 2018 een mooi jaar toe. Niet iedereen van ons gaat onbezorgd 2018 in en juist hen wensen we extra veel liefde toe. Waar nodig en mogelijk willen we er voor jou/jullie zijn.

 

Bedankt allemaal.

 

Bart-Jan den Hollander

CHEMPSbadminton