(Voor)aanmelding 2023-2024

De eerste trainingen van de CHEMPSbadmintonselectie seizoen 2023-2024 gaan op 8 september weer beginnen. Dit jaar ook weer in sporthal De Bron in Amersfoort. We gaan natuurlijk weer heerlijk hard werken. Onder andere met het thema ‘AIRtime’.

Wil je je aanmelden gebruik dan onderstaand formulier.

De kosten zijn hetzelfde als afgelopen jaar. Met dank aan de sponsoren Yonex en vooral ook CHESPsport. Wist je dat je met kortingscode ‘CBSYY2024’ 5% korting krijgt op het hele assortiment? En als je niet eerder bij CHESPsport hebt gekocht zelfs € 5,00 met ‘WELKOM2023’.

Maar laat dat niet de enige reden zijn om deel te nemen. Wel je eigen onuitputtelijke motivatie om te leren. Dat is namelijk ook onze enige eis: GAAN!

Je mag altijd twee keer GRATIS komen mee doen. Meld je wel even aan via selectietraining@chemps.org

Tot ziens in sporthal de Bron.

Roy Niekamp, Adri Dobbelaar en Bart-Jan den Hollander

Aanmeldingsformulier
* indicates required fieldDe shirts voor het nieuwe jaar zijn de rode dames- en herenshirts YM0010EX. Onze klassieke Rode gloed...


Welke onderdelen wil jij graag trainen?


Foto's en video's worden door CHEMPS/CHESP gebruikt om oefeningen te delen op Youtube/FB zodat andere trainers daar hun voordeel mee kunnen doen. Maar ook kunnen spelers zichzelf terug zien en zo leren van hun eigen vaardigheden/bewegingen


De CHEMPSbadmintonselectie gebruikt de aanmeldgegevens voor eigen gebruik, de inschrijving op toernooien en - indien gevraagd - het informeren over partners/vervoer. De gegevens worden niet doorverkocht of gebruikt voor andere doeleinden.